Na snazi zabrana saobraćaja u centru grada

U skladu sa članom 18, Odluke o bezbjednosti saobraćaja na području opštine Vlasenica, prvog julskog dana na snagu je stupila zabrana saobraćaja ulicama u centru grada.

Nevena Stupar, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave opštine Vlasenica, informisala nas je na koje se ulice zabrana odnosi.

„U periodu od 1.7. do 31.8.2020. godine, u vremenu od 19.00 do 23.00 časa zabranjen je saobraćaj u Svetosavskoj ulici, i to od raskrsnice sa ulicom Trg srpskih boraca, do raskrsnice sa ulicom Nadežde Petrović. Saobraćaj je zabranjen i u ulici Svetih apostola Petra i Pavla, i to od raskrsnice sa ulicom Кralja Petra, do raskrsnice sa Svetosavskom ulicom, odnosno pored Gradskog parka. Navedena zabrana regulisana je saobraćajnim znakom. Кontrolu poštovanja ove odluke vršiće pripadnici Policijske stanice Vlasenica.

Molimo sve vozače da imaju u vidu i da poštuju navedenu zabranu i da se u periodu od 1.7. do 31.8., u periodu između 19 i 23 časa, ne kreću vozilima kroz navedene ulice“, navela je Nevena Stupar, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalane poslove Opštinske uprave opštine Vlasenica.

Leave a Reply